Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katamaran

Livet gav mig en katamaran och det är allt jag har
livet gav mig ingen lokförare
(och jag tog ingen heller)
ingen östeuropé besvarar mina vykort
ingen besvarar mina vykort
livet gav mig inte champagne när jag pluggat klart
för jag pluggade aldrig
inte klart iallafall
Livet gav mig inga lårhöga stövlar och ingen varm jacka
och jag köpte inget av de heller
livet gav mig inget jobb
och ärligt talat sökte jag de inte heller
livet gav mig inga talanger
och ingen fast inkomst
men det gav mig en båt och tre spisar
Det delades ut sex bibliotekskort till mig
och det är jag jävligt nöjd med
livet försåg mig med en vedspis och det är jag ännu nöjdare med
men ingen kolonilott


men jag har en katamaran och det ska jag väl vara nöjd med?




Fri vers av Karin?
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-28 19:55



Bookmark and Share


    Amor vincit omnia
Absolut ;)
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Karin?