Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriver bara av mig....Sämst titel


B-som-i-bitter

Den här semestern går allting fel
jag lyssnar på HH och batterierna tar slut
som en självuppfyllande profetia
och, ja Håkan
jag kommer inte tillbaka
till minigolfbanor eller en algerisk etta
då kunde jag åtminstone krävt tillbaka mitt linne
då kunde jag åtminstone krävt tillbaka min stolthet
(Fast det är nog försent)

Den här semestern går allting fel
jag är bitter och låtsas att jag inte är det
jag blir sviken och låtsas att jag inte blev det
den här världen klaffar inte tillfälligheterna
den här världen kräver för mycket av min planering
för mycket aktivt medverkande så att säga
och du vet

att betala för bussar är honestly not my kind of thing
att prata franska är honestly not my kind of thing
(som du kan se)
Den här semestern går allting fel
jag får stelkramp men vem bryr sig om de?
Den här semestern går allting fel




Fri vers av Karin?
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 03:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin?