Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Jag blev s k r ä m d tidigt i livet...






Jag sitter och konstaterar att jag har en spök-kammare inom mej
En kammare djupt inombords till vilken jag har förpassat all min vånda, skräck, mina svartaste sorger, skam, demoner & gastar... & you name it...Undrar hur jag ska gå till väga för att öppna upp detta rum, denna sal...
när jag gläntar på dörren så SKRIKER det; en hysterisk kakafoni... Kaos.
Mina värsta nattliga mardrömmar hämtar rekvisita och material ur den salen... och dessa mardrömmar är obeskrivliga... jag kan inte beskriva dom...Så vad ska jag göra... behöver kanske en duktig healer, en proffsig psykoanalytiker/terapeut, en exorcist... för så här kan jag inte ha det. Jag har också ett stort rum inom mej fylld av all min kärlek, glädje, humor, harmoni, inspiration... o s v.... änglar och barn dansar i ett rosenhav där.


Vad skulle hända om man liksom kopplade samman dessa 2 olika salar...
och ställde ljuset mot mörkret?

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-01 01:09



Bookmark and Share


  walborg
En god början är väl att ha kontakt med skrämseln inuti - den kom ju till i barndomen och inte nu!
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP