Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvävas

Bedövad isolerad
inom vita väggar innesluten
inom vita skyar domnad
kryddlös formlös andlös

Sista ordet, rätta känslan
klamrar så gott hon förmår
kastar alla hullingar
omsluter mig med salva
försluter min apati

Luktfri svettfri fettig
lunkar i ylle i rummen
hypnotiserad av PC:ns tinnitus-ljus,
för kraftlös för att le över paradoxen
i att datorn saknar antivirussystem.




Fri vers av AnjaGrim
Läst 213 gånger
Publicerad 2010-03-01 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnjaGrim