Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Det jag har att ge




Jag kan inte ändra världen




Men jag kan ge min varma Glädje!

Jag kan inte stoppa aids

Men jag kan ge min lysande Glädje!

Jag kan inte hela de sjuka

Men jag kan ge min brillianta Glädje!

Jag kan inte laga alla trasiga relationer

Men jag kan ge min inkännande Glädje!

Jag kan inte förhindra fler mord att äga rum

Men jag kan ge min förkrossande Glädje!

Jag kan inte utjämna de oerhörda orättvisorna

Men jag kan ge min djupaste Glädje!

Jag kan inte stoppa miljöförstöringen

Men jag kan ge min lindrande Glädje!


Jag kan ge min Glädjes strålande Sorg & Kärlek...




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-01 20:40



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Ja att sprida Glädje
omkring sig kanske
påverkar världen
mer än man tror
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP