Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Morgoneromantik


jag vaknar med spritt i mej

vill föra min hårda pitt in i dej

men jag lugnar mej

går ner och gör din älsklingsfrukost

plockar blommor till dej

tänder kandelabern

smyger naken

tyst som en indian

in till dej

viker upp täcket

försiktigt

kryper sakta in under

kysser dina fötter mjukt

men tar mej fort upp

till dina ljumskar

särar dina ben

sätter tungspetsen

mot din

nyvakna klyfta

du skälver till

& gnyr

stönar lite

sen öppnar jag dej

& låter min tunga

cirkulera

runt & på

din klitoris

för in ett finger in i din vagina

smeker dej in & ut

samtidigt som jag fortsätter

slicka dej

ganska hårt som du vill

fortsätter så

pausar några sekunder

och sen mer

mer

mer

mer

tills

du skriker

& spänner

hela din kropp

i en båge

&

kommer

k o m m e r

k  o  m  m  e  r

*
**
***
****
*****
******
*******
********
*********
**********
***********
************
*************

vi ligger sen & bara

ser på varandra

tysta

en

lång

stund

&

vi förstår

vi ser fullkomligt

klart.

 







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP