Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dammig men vid liv



klockan tickar
jag står som en visare
men du går bara förbi
varför hänger jag på din vägg
om du aldrig är hemma

jag var lycklig en tid
tills jag börja damma
du såg ingen skillnad
när jag gick sönder

det var så jag visste
i dina ögon
det fanns ingen reflektion
på mig

nu måste jag lämna ett kapitel i mitt liv
gå vidare utan att kunna läsa
bli lagad
och hel
alldeles ensam

klockan tickar igen
men inte i ditt hus
aldrig mer

du får laga dig själv
när du faller sönder




Fri vers av Nerdissta
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-01 22:08



Bookmark and Share


  MikotoMinagi
Åh, jag älskar den! Bra skrivet, allting perfekt
2010-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta