Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om din främling 2


Främlingshat

Hatar jag dig, för att
Du blundar så hårt
inför din främling?

Jag gråter för dig ibland,
eller skulle ha gråtit, om
tårkanalerna inte var torra
som bevattningskanalerna,
efter torkan. Den i landet Du
vet, det med svältkatastrofen
på tv, på nyheterna, mellan
bonde söker fru och sportnytt.

Jag tror inte jag hatar.
Men jag har hört att
din främling hatar dig.




Fri vers (Fri form) av Avasarti
Läst 494 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-01 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avasarti