Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vi leker en annan värld i en verklighet som är på låtsas, tar det ut varandra då?


Vi leker bort det bara...

En hoppborg för fullvuxna står uppblåst på ängen utanför,
det är ett slott av luft och plast.

Vi kunde springa barfota i gräset och hoppas där,
att leken skulle rädda oss

från verkligheten, den vi egentligen vet är på låtsas och som
byggs av stål och betong.




Fri vers (Fri form) av Avasarti
Läst 417 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-14 14:12



Bookmark and Share


  Lethe
Gillar. Hård men subtil. Direkt men ändå vag. Bra skrivet.
2011-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Avasarti