Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Männinskans innanvaro och tillblivelse - I


Nyfödd

Vad blev det av henne?

Utanför och inuti, samtidigt.
En främling till sig själv.

Hur är det möjligt; och varför?
Du skulle ju vara. Vara i.
Jag skulle ju se, och göra.
Vi skulle ju finnas, till och för.
Vara med, och tillsammans.

Det blev vi och de, och inuti.
Utanför och på riktigt, på låtsas.
Verklighet och fantasi. Oss, och
er som inte fattat, jag som inte
förstått och de som vet och kan.

Vad var det som hände?
Hur kommer jag tillbaka?

Vad blev det av mig?




Fri vers (Fri form) av Avasarti
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-13 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avasarti