Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg...


Som om jag bara drömt det onda...




Han finns ju där

i natten

med smekning så varm

på tårdränkt kind




som om jag

bara drömt det onda

och allt

var som vanligt



igen




Fri vers (Fri form) av Junitvillingen
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-03-02 01:42



Bookmark and Share


  Anna*
Oj, så gärna vi skulle vilja att det vore så ... att det bara är en ond dröm som kommer att ta slut... kramar om
2010-03-03

  Suzy med punkterna
När nattens drömmer bleker sorgen och gör livet overkligt....
2010-03-02

  sulimaa
Åhh vännen...så mycket sorg och längtan det finns i dessa rader ...sorg är nog ofta så...som en ond dröm...varma kramar till dig <3
2010-03-02

  stenen/ Yv Ericsson
ja det är så overkligt, livet tycker jag. min mamma gick bort för 4 år sedan. kommer på mig att ringa henne fortfarande..

Fina rader du skriver! kram
2010-03-02

  Glensan
Längtan känns här,
när jag läste din text
idag var det din röst
som läste, vilket jag
reagerade positivt över.

Kraam
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen