Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dum skalle föder slokad rygg

Jag lyfte upp dig med dumkraften
och gick sedan omkring
med slokad rygg och svor
i minst ett år

Du ångrade ingenting
för du hade ju ingenting gjort
( som vanligt )






Fri vers av Ola Rydberg
Läst 454 gånger
Publicerad 2005-11-02 19:53



Bookmark and Share


  Fialotten
Fnissade när jag läste denna småbittra text. Kände väl igen mig....
Bra skrivet!
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan