Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hungriga ögon

Klickar mig fram i bokstavsdjungeln
å där gick ett ö,
a det känns bra
att c
sa
b

Vänster hand lyfter
ett glas
rött
höger
pekfinger
börjar bli lite nött,
tur att man inte rökar

Med öppet gap och hungriga ögon
attackerar
jag
den
ihopvikta
burriton

Min fåtölj
känner sig inte ensam ikväll
heller




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-11-02 20:06



Bookmark and Share


  Cris
Den var härlig att läsa och rolig. Bra
2005-11-02

  Wretling
Hemsk men fin på ett sött sätt ändå
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan