Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ängeln med trasiga vingar

hon flög för nära solen en dag
så brändes hon, men inte hela hon
bara vingarna, de som ingen såg
de som bara andra änglar kunde se

brännmärkt för alltid, kraschar hon på jorden
bland människor fyllda med hat och ilska...

de slog henne, de hatade henne bortom gräns.
För de såg innerst inne: hon var en ängel.
Brända vingar eller inte - hon var ändå en ängel.

Hennes högsta önskan:
att få lyfta mot himlen igen.....




Fri vers av Lynnchy
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-02 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lynnchy