Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögnen är ett sår som aldrig läker

jag älskar dig sade han
fattade inte då att det var lögn

det var en dolkstöt och när jag upptäckte såret
var det redan infekterat bortom räddning.

jag fick amputera den kroppsdel som angripits.
(mitt hjärta)
slita ut det ur kroppen och säga:
"är jag en zombie nu"

?????




Fri vers av Lynnchy
Läst 196 gånger
Publicerad 2010-03-03 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lynnchy