Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Den och det enda

I gryningen smeker vi varandra med

 glödande sanningar

som vi minns från drömmen

 när vi sprang nakna glada & fria

över eldblommors

vilda ängshav


vaccinerade med motståndskrafter

mot den fruktansvärda omvända gravitationen

som söver Själen

Jaget

skimrar vår morgon

i den fristad som är vår Kärlek


Tillsammans fattar vi vår nyckel av guld

stoppar den i mörkrets port

vrider om

& genom oss strömmar

det mystiska ljuset

som ska skapa vår dag

den & det enda vi har.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-02 22:06



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Magiskt vacker!
2010-03-02

  Suzy med punkterna
Förtjusande vackert.....god natt;=)
2010-03-02

  Måna N. Berger
Underbar dröm, dina tankar är vackra!
2010-03-02

  thyra
Vackert skrivit!
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP