Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Kärleken mellan Kvinnor & Män...



Hur många kvinnor, flickor, tjejer, gummor




äger förmågan att sannerligen

Älska en man??

Kan ni se en man varande en Människa

bakom alla könsrollsmasker, allt spel.



I en dröm ÄLSKADE jag med en kvinna,

vi hade nästan inte sex, men det var

ändå bland det starkaste jag varit med om.

Jag älskade henne!

Men hur många män förmår Älska??

Sitter här & drömkänslominnena vibrerar i mej...

... undrar över Kärleken mellan kvinnor & män...




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-02 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP