Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge stormen en rond av dig

Med jämna mellanrum
skapas
skarpa
obalanser

Innestängt
ryter till
och
förbannar

Det kallas konflikt har jag hört
och det
är en konst
att inte konstra
till det

Fy fan vad lätt det
är att
sänka blicken och gå därifrån
men så djävla svårt
att smälta efteråt

Nä stå kvar
och slå stormen i ansiktet !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 203 gånger
Publicerad 2005-11-02 22:06



Bookmark and Share


    Elmitton
Bra skrivet! man skall inte låta sig tryckas ner
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan