Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Så underbart endast med dej




Åska i fjärran & nattligt regn på rutorna




Du smeker mej med din närvaros tysta glöd

som får mej att gråta stilla förlöst i din famn

Du min doktor, älskarinna, syster, vän, kvinna

Hos dej kan jag alltid andas ut, komma till ro

Det var du som fick mej att fullt ut förstå

hur mycket & vilken slags kärlek jag är värd

Det var du som konstaterade att jag var

själsligt undernärd, & som jag gav nyckeln

till mina inre rum, där all min kärlek sov

Du tar emot allt det som jag inte visste att jag ägde

Det är dej jag vill leva, älska och dö tillsammans med

Bara med dej skrattar jag kramp i magen

Bara med dej blir jag öppen & social så att jag

får kraft till att bjuda in alla de andra i vårt liv

Du, endast du, får igång mej på alla chakran

Tillsammans med dej får Uppriktighetens

Trädgårdar växa vilda & strålande fria

så vi kan äta av alla frukter & bär som ger Liv


Hos dej får jag vara först & främst: Människa

Tillsammans får vi Superkrafter i den varma vinden.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-03 20:02



Bookmark and Share


  Karl den store
Åh, så fin!
2010-03-03

  Blåbäret
innerlig och varm kärlek som hyllas
2010-03-03

  Suzy med punkterna
Underbar kärlek skriven
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP