Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lyrik


Klänningen

Klädd i den ljuvaste
Klänning
Jag skrider fram
Knäpper mina händer
och blundar
Ett sorl av djupa
Toner
Viskar av längtan
Viskar av ord
Klänningen fylls av ögon
Av allt som jag
Aldrig
Vågat se
Att det var meningen

Att du skulle

Att mitt liv skulle
Flätas upp bit
för bit
Att mitt liv skulle
fläkas upp bit
för bit
Först då skulle jag
Förstå
Hur vacker klänningen
Är
Som jag bär




Fri vers (Fri form) av Annett Duran
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-03 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annett Duran
Annett Duran