Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyrik


Kyssen

I det ögonblick
dina läppar kalla och bleka
mötte mina
När jag kände din längtan
Och din oro
När våra ögon möttes
och du redan var långt borta
När jag bad dig fortsätta gå för att
Du redan var på väg
När du kysste mig tillbaka
för att visa all din kärlek
När jag försäkrade dig att
jag skulle klara mig bra
När jag sa att du skulle vara lugn
för att jag är så stark
När jag sa att vi alltid
skulle vara tillsammans
I det ögonblicket
möttes vi en sista gång
sedan gick du över




Fri vers (Fri form) av Annett Duran
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-24 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annett Duran
Annett Duran