Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Kärleken får inte plats i ett samhälle som vårt



Och det är just därför så många människor mår mer eller mindre illa.

Vår så kallade civilisation är inte skapad för att passa människan.

Vad ska du göra??




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-03 23:26



Bookmark and Share


    sofia flow
Tror att det blir som vi själva gör. Le och möta främmande blickar på ICA, ge busschauffören en puss. Lite vardagsfantasi och visst får kärleken plats. Prova=fungerar
2010-03-05

  Anders Nordlander VIP
krama dem som man har i sin närhet
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP