Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i form av ett budskap. hoppas att det når fram.


Sidan 73. Moder Jord.

Svårt att tyda. Men ytterst intressant.
Innehåller mänskligt tankesätt, vi tänker inte.

Från början.
Något uppstår, kan vi egentligen veta va det var?
Jag tror på påhitt, önsketänkande, myter och forskning.
En berättelse med en person i huvudrollen, han lyckas forma en grupp människor. Det finns olika. Därav gruppindelningar som leder till konflikter vilket leder till konsekvenser.
Som en film skulle forma ett folkslag.
Som en saga skulle hitta på en egen religion.
Vi är för naiva, är du medveten om att efter nästa hörn så ligger jorden i spillror?
När ska vi våga mata in ren fakta?
Vi människor har byggt upp och utvecklat dagens samhälle. Kanske gick det lite för fort? Kanske gick lite för mycket, fel?
Vi omedvetet samarbetar med att förinta vår livsplan.
Vad gör det svårt att medvetet samarbeta med att rädda det vi håller på att förstöra?
Dags att öppna ögonen, ett steg till och vi tappar balansen helt.

Ma.Maith.




Fri vers av Ma.Maith
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-04 01:50



Bookmark and Share


  Tim Söderberg
Människan är en ivrig och självgod sort, väldigt få tänker längre än sin egen tid och näsa räcker.
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ma.Maith
Ma.Maith