Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tid, ord, tankar.


Vi sölar

Vad det än betyder så tror jag att det är sant.
Även om vi inte sölar så är allting likadant.

Allting som vi sölar får nog inte plats i en kista.
Vi gräver en grop och hoppas att de kanske var de sista.
Torkar upp och vrider ur så att ingenting finns kvar.
Vi blåser bort och blundar för de eviga dar.

Men någonting gick snett, vi kunde inte blunda längre.
Allting slutade blåsa och vi stannade när vi inte kom längre.

Kistan rann över, men vad ska man göra?
När allting vi gör alltid kommer att förstöra.

Vi försöker glömma men vi minns det ändå,
vi försöker minnas men vi glömmer av då och då.

Vad det än betyder så tror jag att det är sant.
Vi kommer alltid att söla och det kommer förbli likadant.




Fri vers av Ma.Maith
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-06 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ma.Maith
Ma.Maith