Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ynkligt erkännande.


Du är..

Du är mitt hjärta,
i alla färger.




Fri vers av Ma.Maith
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-20 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ma.Maith
Ma.Maith