Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än

Jag bär mina masker
med stolthet
och förakt

Jag ler mina leenden
och böjer min kropp

Jag rusar
och rusar
in i rus
och i dimma

Jag vaknar
i en återvändsgränd
som luktar undergång

Jag sparkar
bakåt
och skjutsar iväg,
än
finns det hopp




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 249 gånger
Publicerad 2005-11-03 05:57



Bookmark and Share


  Amy (F)
Vackert. Hopp. Det gäller att inte tappa det :)
2005-11-03

  kath
fint om hoppet i livet ..... orden flyter snyggt
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan