Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hon var en firad flickbokshjältinna i Amerika - sågs även på film och på TV häromsistens


PollyAnna

Jag är lycklig
som har en svärdotter
som lånar min bil
Jag är lycklig
att ha en sonson
att låna ut bilen till
Jag är lycklig
att ha en bil
att låna ut!




Fri vers av vera gade VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-05 11:58

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ja, hon har påverkat mig, mycket - jag glömmer aldrig vara-glad-leken....
roligt att se henne här på poeter!
2012-09-25

  Monika A Mirsch VIP
;))) hohoo, det är alltså MIN bil du diktar om - super, mor Vera!
2010-03-05

  Gunnel Eriksson VIP
Positivt sätt att se på förhållanden!
2010-03-05

  Njord
TAck för att du fick mig att skratta!
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP