Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirklar



Erotikens barn
väljer friheten
där kopplingen mellan dikt
och verklighet
är fysisk
i tidens hav
I dolda erotiska vågor





































Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 470 gånger
Publicerad 2010-03-05 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP