Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexighet

Sexighet är när man visar att man inte är en i mängden.
Man visar vem man är och vågar står upp för sig själv.
Sexighet är när man tror på sig själv,
litar på sig själv och vågar visa sig att man är trygg.
Sexighet, är för mig att må bra i sig själv och att ha det där lilla extra...
som ingen annan har.




Fri vers av Hasse Far
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-06 21:18



Bookmark and Share


  Hannie
Så sant min vän...
2010-03-07

  Åsa Hall
jasså, mm... trodde det var stora tudor och blonderat hår jag! :-)
2010-03-06

  Blåbäret
kan bara hålla med...det är attraktivt!
2010-03-06

  Elin Strand
så sant så
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Hasse Far