Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek för mig

Den som får mig att varje dag vara nyfiken på livet.

Den där personen som får mig att le och tindra och bli aldeles galet, busigt pirrig i hela kroppen.

Som jag vill ligga och titta på i timmar och bara njuta av närheten.

Som jag vill stötta och som stöttar mig på väg mot mål och drömmar,hur knasiga dom än är.

Som kan ligga och vrida sig av skratt med mig åt sånt som ingen annan förstår.

Som får mig att känna att allt är möjligt.

Som jag vill laga frukost till och pussa på trots taskig andedräkt och sömndräggel.

Som jag längtar efter när jag är iväg och bara vill komma hem till.




Fri vers av Hasse Far
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-07 15:15



Bookmark and Share


  Åsa Hall
ja precis så... precis så är kärlek och lite till!
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Hasse Far