Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




BastuEromantik



Drar min tunga längs din våtvarma hud

Du ligger med ögonbindel på

i bastuns hetta

Du kvider av vällust & ber mej att komma in i dej

Men jag väntar.... jag väntar väldigt länge

bara smeker dej med fingertopparna

& tunga

Viskar hur mycket jag tycker om dej

att jag älskar dej

smörjer in dej med vaniljolja

och masserar dej ganska hårt som du vill

& vår svett rinner ymnigt

& du känner på mej

& säjer vad du är hård!

Ja... vad är det du gör med mej, svarar jag

 Jag tränger in i dej

snabbt

pumpar in & ut länge sakta

sen snabbare

hårdare

tills

vi

skriker

kommer underbart

tillsammans

i flammande

ursinnes

lycko
crescendo

.

.

.

.

.

.

.





 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-06 23:08



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
het dikt
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP