Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller låt anhöriga smuggla in en lådvinsbox och bjud in till fest i ditt rum

Regeringen
undersöker
nu om
man ska
kunna servera
vin till
maten på
äldreboende

Alltså
blir man fråntagen
myndighetsrätten
när
man
blir gammal ?

Är inte maten
straff nog

Hoppas att dom som
sitter
på beslutsstolarna
får tummen ur röven
och tanken upp
i hjärnan

Innan jag
dör
ge mig ett glas rödvin
och en god bit mat
skippa allt politiskt tjat

Se människan
ge människan
livskvalite




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-07 19:43



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Åldersdiskrimineringen
är dessvärre mycket ut-
bredd i det svenska
samhället.
Vi harinte ens en lag mot
åldersdiskriminering.
Utredning pågår.
Calle
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan