Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

urgröpt och hur jävla lycklig somhelst

du är någon jag inte minns

du är förträngd du är förkortad

förminskad klippt mitt itu

ett kusligt spöke från

ett långt förlutet stulen tid

ett tomrum i min lilla rymd

blek

väldigt blek

fruktansvärt blek

fasanfullt blek

du är borta






Fri vers (Fri form) av sprucknaläppar
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-07 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sprucknaläppar
sprucknaläppar