Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om dig


Det plingade i mobilen
ett sms till mig
från vintrigt Österrike
vad jag saknar dig

Mysigt du kom iväg
med ett gäng polare
för att åka slalom
vet att du njuter

Önskar dig allt gott
du kan behöva det
efter allt jobbande
och ständig värk

När du är hemma igen
nästa fredag kväll
ska jag vänta dig
med tända ljus

Krypa in i din famn
så varm och trygg
rufsa i ditt hår
och känna glädjen

.. du har nyckeln - till mitt hjärta





Fri vers av AjBi
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-07 21:55



Bookmark and Share


  Emme VIP
Så fin =)
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi