Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schack

Om man lyckas hålla
vardagen i
schack
så kanske man
till helgen
slipper att bli
matt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 222 gånger
Publicerad 2005-11-03 16:03



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Det här var suuuuuuperduuuuupersnitsigt....
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan