Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Angående kö-systemet telefonledes




- Vi har för närvarande kö
men beräknar att det blir
din tur om elva minuter

- Vi är för närvarande
sextiotvå handläggare som arbetar
för att hjälpa dig och du har
plats femtiosex i kön

- Vi är för närvarande
sextiofem handläggare som arbetar
för att ta hand om ditt samtal
och du har plats fyrtionio i kön

- Vi är för närvarande
sextioen handläggare som arbetar
för att hjälpa dig
och du har plats fyrtiofem i kön

- Vi är för närvarande
sextiofyra handläggare som arbetar
för att hjälpa dig
och du har plats fyrtiotvå i kön

- Vi är för närvarande
sextiotvå handläggare som arbetar
för att hjälpa dig
och du har plats trettioåtta i kön


och så vidare...



- SUCK! -


roligare än så här
kan man ju ha en
måndageftermiddag...








Fri vers av Junitvillingen
Läst 241 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-03-08 16:40



Bookmark and Share


    J. Herward
Låter skrämmande O_O
2010-03-09

    sajo
Det är tydligen så här det är. Har fått en bra handläggare som jag kan skicka sms till och så ringer han/hon upp mig senare under dagen.

Kö även hos Telia då jag skulle ringa angående digitaltv.

Vi lever i ett kö-samhälle. Bra skriftat.
2010-03-09

  Eaglemountains VIP
Känner igen varje fras, en fördel är att det gå snabbare, men Försäkringskassan som har dragit ner på så mycket, tagit bort Försäkringsnämnden samt sjukförsäkringen, har minsann inte brist på handläggare, där får det kosta.

Fint formulerat!
2010-03-08

  En strimma av guld
Tänk vad mycket som kan göras under denna väntan, men vad sjutton vi behöver ju vara förberedda så kan ju inte tankarna vara på annat håll. Då är det bara att finna sig i systemet som vi inte kan påverka tydligen.
2010-03-08

  erkki
...jaså, den frågan! Då är det en annan avdelning, men jag kopplar dig vidare....
var god vänta, för ditt samtal är viktigt för oss. Vi gör allt för att besvara ditt samtal, osv....tyvärr telefontiden har gått ut välkommen tillbaka tut tut tut.

Om det funnes en nacke på en automatisk telefonsvarare, så skulle jag ha vridit nacken av den flera gånger om.
2010-03-08

  Suzy med punkterna
Åh så hemskt det är......ja roligare kan man ha;=)
2010-03-08

  Nikolai Jungsin VIP
-Vi har för närvarande kö till kön.
ditt samtal kommer att lottas fram om vi lyckas laga vår telefonsvarare.
Vi har 76 anställda varav hälften är sjukskrivna som bara väntar på att du ska lägga på så att de kan ta fikarast..igen..
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen