Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan !

Jag lyfter det röda
som förtränger det svarta
men dagen efter
är jag både blå och svart
fan !




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 209 gånger
Publicerad 2005-11-03 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan