Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Dimension Z

Herr Ludenbring dricker pudelsoda
Hans kusin läppjar på en uran-drink
får plötslig cancer står & dör
I de malätna salongerna springer
muterade silverfiskar i jättestorlek
Statsrådsberedningen halsar sponk
& vittjar fällor för nobelpristagarna
Djupt inne i det virvlande ljushuset
ligger drottningar & sjunger & dör
små dödar som blir till svarta diamanter
i portarna av eld som omgärdar
den vildvuxna mystiska z-dimensionen
I katakomb c 4 ruttnar gammal
dålig litteratur i magen på farbror blå
som sjunger en stilla kärleksfull blues
för barn som fastnat i växten
men vars själar är urgamla skattkistor
Alla kanaler är öppna för kärleken
i den underbara dimension Z! 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2010-03-08 20:27



Bookmark and Share


  Nanna X
gillar denna på något vis, helt galen men öppnar för möjligheter!
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP