Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Helvetesflickan

 

Olycklig flicka, 10 år, smygdricker pappas whiskey, spär ut med vatten.
Slår sina jämnåriga med järnrör, hög på mammas valium.
Pappan våldtar henne titt som tätt, & flickan tror att det ska vara så.
En hel flock änglar bevittnar det hela dramat, men kan inget göra, inte i det korta loppet. Mamman & pappan slåss varje helg, & flickan flyr ut med kompisarna i skogen till deras kojor. Av dom blir hon utnyttjad sexuellt.
I lekskolan blir hon mobbad av kamraterna, & fröken ser mellan fingrarna.

Den olyckliga flickan blir alltmer labil & deprimerad, vägrar gå upp på mornarna, så pappan häller hinkar med kallt vatten över henne.
Det sociala kommer på besök, & flickan omhändertas & sätts i fosterhem i en annan del av landet. Men där plågar hon familjens övriga barn så svårt att hon körs till barnpsyk. Där spottar hon sköterskorna i ansiktet, slår de andra barnen, så hon låses in på eget rum, och tvingas i lugnande.
En natt när flickan nyss fyllt 11, så hänger hon sej i gardinen. 
Hennes plågsamma mardröm är slut. Hennes föräldrar kom inte på begravningen. 100 änglar bar hennes själ hem till Guds Kärleks Frid.







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2010-03-08 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP