Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Kom Älskade Så Ska Jag Ladda Dej




                                
Älskade... klart jag ser att du är slut

Klart jag märker att du behöver

All Uppmärksamhet

Ömhet

NU

Kom låt mej hålla om dej

som jag alltid har gjort

Kom så ska jag slappna av dej

ladda dej

älska dej

le dej

gråta dej

stoppa om dej


Imorgon sjukskriver du dej

&

jag tar ut komp

&

så har vi

rekreation

&

rehab

i sängen

med picnick

&

allt

det

du

Önskar...







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-08 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP