Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mmm

Smeker din troskant
med längtande
fingertoppsvibrationer

Du lutar ditt huvud
bakåt
och suckar djupt

Sjunde himmeln
i vår
säng




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 235 gånger
Publicerad 2005-11-03 19:36



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja den här smeker tanken....
2005-11-03

  Virgo Cinnamon
Härligt, häligt.
Väldigt kittlande liten sak.
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan