Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära livet ~ utan religion





Alla vill vandra på Helig mark

Alla vill dricka ur Godhetens källa

Alla vill känna Kärlek & Glädje

Alla vill till Himlen



Alla vill Älska & bli Älskade

Många tror att det måste till religion

för att få tillträde till Livet



Medans andra struntar totalt

(förutom i Kris)

i Gud, religionerna & sånt...

Fast likväl vandrar de på Helig mark

Likväl strålar dom utav Livets ljus

Likväl sprider dom Himlen på jorden


&

Gud ler sitt största leende över faktumet

att så många av de minst religiösa

är närmast Livet.







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2010-03-09 01:08



Bookmark and Share


  lycksele
Visst har du rätt Johan.
Om det finns en Gud .....??

Jonas Gardell sa i TV-programmet:

- 'Jag kan säga med 99% säkerhet
att Gud inte finns .. ändå tror jag!'

Det är så här, håller jag med om:

"Gud ler sitt största leende över faktumet
att så många av de minst religiösa
är närmast Livet."

m v h /lycksele
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP