Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimmer



Kyssar & smekningar

i gnistrande mörker

Nätter av reningsbad

Vaknar i skimmer

oh to wake up with you

is to dance happily in the flow





Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2010-03-09 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP