Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLUTA MOBBA ... IDIOTER!! ( EN POJKE RÄDDAR SITT LIV )





Den mobbade pojken mådde allt sämre
av all skit han dagligen fick på sej.
Han var 17 år, & det var som om han
plötsligt var ett lovligt byte, en tacksam
måltavla för vissa halvpsykopatiska
individers behov att avreagera sej.
Ingen hade pojken att vända sej till
& berätta... han hade aldrig fått lära
sej att anförtro sej med sina problem.


En natt tog han saken i egna händer.
Gömde sej i portuppgången, där en av
hans värsta plågoandar bodde, drog på
sej en mask för att skydda sin identitet.
Det första slaget med baseballträet
träffade fint över axel & nyckelben
så att hans offer stöp & svimmade.
Sen slog han X antal hårda slag över
benen, så att benpiporna stod åt alla
håll.


Samma sak gjorde han med 5 stycken
andra pojkar, samt skickade anonymt
brev med orden:
SLUTA MOBBA, IDIOTER, annars
slår jag ihjäl er nästa gång!
Han blev inte mobbad av dessa
(själva mobbade..) pojkar mer.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2010-03-09 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP