www.youtube.com/watch?v=WLdRh7qdi_g&feature=related

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

www.youtube.com/watch?v=WLdRh7qdi_g&feature=related

 




Uppvaknande

 

 







Härmed den 9 mars i året 2010




gör jag anspråk på mitt fulla livsrum

Guts in my stomach

Guts in my stomach

Ha ha ha!

Eländiga dödsmakter som försöker

kväva mej, varför ger ni inte upp

Jag och Gud är starkare än er!

Huuhh!!!

För att inte tala om mina allierade...

Mina vänner!

Bråka aldrig med en sann konstnär!

Vi skriver om er i vår nästa bok

eller målar ert fula porträtt

tills ni förutbetämt går till reträtt

Vi äter er till förätt


Det här är natten för mitt uppvaknande

Jag vägrar gå med på någon slags förminskning

eller försvagning ... Kärleken ska segra även i mitt

så kallade liv ~~~ Kärleken ska vinna mark

och jag vill kyssa dej i en park

Vill se dej lycklig och stark

Ensamheten är en lögn, en illusion

Kom igen Johan, tro på det sanna

Lita på kraften!

Du vet att du haft den!!

Im gonna boggiarize you baby!

Änglar, andar, själar står här vid min sida

Huhh!

Bööh!!

Shhhhhhhh!!!

Det goda vinner!!

Sjukdomen försvinner!

Going high high & higher

Oh what a glow i this magic fire!!! 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-09 19:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tjusigt Johan!
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP