Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

r




Ahhh.... att äntligen Andas




Sommaren är nästan slut...

Dina heta läppar i det glödande solgasset

Hur du fryser om Själen

fastän jag är en Sol...

Hur skulle vi kunna undgå

denna epoks Is?

Omöjligt.

Vintervindar.

Hur ska de som Sover

kunna vakna

när de inte ens erkänner

att de sover??

Nästa gång jag är på stan

ska jag vissla högt

göra miner

gå konstigt...

Uruppföra mej!

Här kommer JAG!!

Vägrar delta i den här

destruktiva Sömnen.

Född i Kraften.

Ångesten beror på

att vi lär oss Förneka

våra Sanna

Dimensioner,

för att passa in i den här

Slavkolonin



Ahhhh.... att äntligen

Andas.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 188 gånger
Publicerad 2010-03-09 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP