NU... tar en människa sitt liv....
......& NU... & NU................

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

NU... tar en människa sitt liv....
......& NU... & NU................

 




Vad FÖR VÄRLD har vi skapat där MÄNNISKOR inte ORKAR E X I S T E R A!!!? ( Suicid )



Läste en dikt nyss om en mamma som dränkte sej.


Läste att 300.000 unga kineser tar sitt liv varje år.

En ung skådespelare tog sitt liv nyligen.

Min far begick suicid när jag var 11 år,

och min syrras kille för 2 år sen.

Vad är det för en jävla värld vi lever i

där människor självmant hoppar av sina liv???!

Kan någon svara mej på det?

   



Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-09 23:42



Bookmark and Share


    J. Herward
för att livet inte finner sin väg in till deras hjärtan, färger finns inte, och ord oavsett värde känns inte.

jag tror det är ett sorts filter och det är bara svart.
2010-03-10

  Anders Nordlander VIP
svaren lämnar de efter sig...

en stark text av dig

TACK!
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP