Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet på en film (som ingen vill se)


Den svarta sängen dryper
av svett och ångest
Sedan tårar

Kärleken kämpar sig genom drivor av dun
Bort, bort
Iväg

Slut

Slut?

Har det någonsin börjat?




Fri vers av Karma Police
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-10 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karma Police