Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMS


Från min tvekande tumme

Till en Inbox



En fråga

Förklädd till ett påstående


Väntan


Så mycket oro

Så mycket ängslan

Ibland hinner världen gå under på två minuter


Väntan på svaret

På en fråga man aldrig ens ställt




Fri vers av Karma Police
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-08 11:21



Bookmark and Share


  * MARY *
Braaaaaa !!!!
2010-10-26

  Tove Meyer VIP
jag känner verkligen med din ord, det är fruktansvärt när texten lämnat ens skärm ut i tomma intet i väntan på ett svar som kanske aldrig kommer...
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Karma Police