Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld

Monogam

Med en längtan

Bär en skuld


Oskyldiga bär vi skulden med oss

In i varandra




Fri vers av Karma Police
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-06 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karma Police